writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Iron Lady

door hope

's Avonds trof Lynn Francis in een chique restaurant in de stad. Hij had een tafel met kaarslicht besteld voor hen beiden en de champagne stond reeds gekoeld. Lynn klonk met hem op het nieuwe jaar en hij keek haar zelfverzekerd aan, toen hij haar vroeg of het decor haar beviel. Hij bestelde ook het menu en raadde dessert met passievruchten aan. Alles smaakte heerlijk en werd overvloedig overspoeld met de beste wijn. Het was het heerlijkste diner dat Lynn ooit had geproefd en ze voelde zich lichter en lichter worden. Francis praatte ook niet over het werk maar droomde luidop over het leven dat hij wenste, met succes in het werk, geld en aanzien en elke avond een heerlijk diner met een mooie vrouw. Ze hadden te veel gedronken om veilig per auto huiswaarts te kunnen keren en, alsof Francis dit voorzien had, was er een kamer besteld voor hen beiden.

Het ganse verhaal is te lezen in het boekje "Iron Lady" op de boekenplank.

 

feedback van andere lezers

 • sproet
  een heel kort voorproefje met een zicht op duizend mogelijke ontwikkelingen.
  de vorm waarin het geschreven is, is in ieder geval smetloos.

  liefs, trees
  hope: Bedankt voor de lezing, sproet en veel liefs terug.
 • otiske
  Inderdaad, dit kan alle kanten op, vlot en goed geschreven en het maakt natuurlijk nieuwsgierig. Knap gedaan, groetjes.
  hope: De bedoeling van het stukje was natuurlijk nieuwsgierig maken naar de rest van het boekje. Hartelijk dank voor de lezing en de feedback.
Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .