writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

De Aflaat (2)

door Peerke

'Je mag ze op mij uitproberen hoor'… Hoe vaak hadden die woorden niet door zijn hoofd gegalmd de afgelopen drie maanden. Hoeveel dagen waren er al niet geweest dat Frits Verhulst met de stem van Roosmarijn wakker werd, zijn hand rond zijn kloppende lid en haar honende woorden: 'Je mag ze op mij uitproberen hoor'.
Hoe vaak had hij zijn zaad niet, met haar in gedachten, over de dames van K3 uitgestort? Nu lag hij weer op de onderste helft van het stapelgekke bed te verzinnen wat hij nu met zijn erectie moest aanvangen. Eerst roken, of toch maar eerst even trekken? Of kon het ook samen gaan…
Onder de glimlach van Karen (Kristel had zich langs zijn lid laten afglijden) keek hij naar het kloppende gevaarte dat hij al zovaak aanschouwd had.
Met natrillende handen van de drank van de avond ervoor, schoof Frits Verhulst het rode ribbel condoom over zijn vochtig wordende eikel en stroopte het naar beneden af. Er kwam een chemische zoete geur van het condoom, dat sterk deed denken aan rottende aardbeien. Onwillekeurig bracht Frits de vingers van zijn linkerhand onder zijn drieënvijftig jaar oude neus, die langzaam kleine adertjes begon te vertonen en zo zijn drankzucht verraadden.
'Aardbeiensmaak', zuchtte Frits, en meteen begon zijn rechterhand ritmisch op en neer te bewegen in het ritme van de zich opdringende lust.
'Je mag ze op mij uitproberen hoor'… 'Je mag ze op mij uitproberen hoor'… 'Je mag ze op mij uitproberen hoor'… 'Je mag ze op mij uitproberen'…
Met zijn vrije linkerhand pakte Frits de nog hele sigaret die hunkerend op hem lag te wachten. Hij zoog het vuur erin op het moment dat zijn zaad trampoline sprong tegen de binnenkant van het condoom. Wat was dat toch altijd weer lekker, roken na de daad. Gretig zoog hij de zoete lucht van smeulende aardbeien naar binnen.
'Wat een chemische troep', prevelde hij proestend, alsof hij de zich opdringende hoestprikkel alleen aan de zoete geur debet liet zijn. Met enkele diepe halen was het nut van de sigaret tot hem doorgedrongen en drukte hij die uit in de asbak op het plastic nachtkastje. Een mooie frisse ochtend stond hem verwachtingsvol op te wachten.
Frits vouwde de dames van K3 dubbel toen hij het dekbed terugsloeg. Hij stroopte het condoom van zijn schuldig hangende ('Je mag ze op mij uitproberen hoor') lid, en legde er routinematig een knoop in. Nog even, en dan kon Frits de irritant wordende chemisch zoete lucht van zijn vingers wassen. Nu was het echter tijd om te gaan zitten broeden op de aflaat die de inspiratie voor die dag aan het licht zou brengen.

 

feedback van andere lezers

 • Julien_Maleur
  Wel leuk om lezen. Triestig als hij van K3 al een erectie krijgt. Gelukkig had hij een aangepast condoom en sigaretten om zijn opwinding te luwen.
  groeten
  JM
  Peerke: Hij kreeg van K3 geen erectie hoor... Dat was 'toevallig' zijn dekbed.
  Mmm, ik eigenlijk wel, als ik eerlijk mag zijn ;-P
  Dat kleine blondje, daarvan komen menig papa's in hun broek.
  Dank voor je lezen!
 • Mistaker
  Leuk en inderdaad 'vlotter' dan deel 1.
  Ik vind condoom met kiwismaak wel lekker.

  G
  Peerke: hou je tegoed...
 • miepe
  je kent er wat van!

  er zit een leuk beeld in: "je mag ze op mij uitproberen" (doet ie zonder haar bijzijn)

  vingres
  ietsje sloridger dan het vorig stukje, maar met meer aktie
  Peerke: Gelukkig Miepe! Zal de slordigheid aanpakken.
 • Rob
  Dat hij die uitnodiging, hoe sarcastisch ook, door zijn hoofd laat dwalen inplaats van er gevolg aan te geven snap ik even niet, maar ik ken dan ook geen Roosmarijn.;-))
  Peerke: Hij is niet zo assertief als jij bent Rob...
Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .