writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

De scheiding - (56)

door Julien_Maleur

Zal zij haar kind ooit terugzien? Volgens de agent komt alles wel goed. Is dat wel zo? Hij leek zo onverschillig. Wat indien zijn woorden enkel bedoeld waren om haar te sussen?
Het is nu al twee dagen geleden dat haar zoontje ontvoerd werd door zijn vader. Twee dagen dat ze het kind niet heeft kunnen zien, niet heeft kunnen knuffelen. Ze mist zijn vrolijk gekwebbel, zijn speelse dartelheid. Ze mag er niet aan denken dat ze zonder Bartje zou moeten verder leven. Waarom haalde haar man het kind bij haar weg? Wat is zijn bedoeling? Waarom laat hij niets meer van zich horen? Zo veel vraagtekens en geen antwoorden. En hoe langer ze over de toestand nadenkt, hoe meer ze in paniek raakt.

**

(wordt vervolgd)


 

feedback van andere lezers

 • sproet
  een klein intermetzzo?
  maar heel veel vragen die naar een vervolg vragen.

  liefs, trees
  Julien_Maleur: Dacht het iets langer te maken maar werd plots door andere zaken opgeeist. Bedankt, Sproet.
  groetjes
  JM
 • Marlies_Verdonk
  Waw Julien, ik zal uw 'scheiding' eens van meet af moeten onder de loep nemen, maar is het de uwe? Ik ben recent terug, sinds kort, hoor... ik ben nog maar recent betalend lid, maar wat je schrijft is hetgeen waar ik al 3 jaar voor vrees. Ik neem dit weekend de tijd om uw verhaal te lezen en laat u daarna nog enig commentaar.
  Julien_Maleur: Dank je Marlies. IK zie uit naar je commentaar. P.S.: het is niet mijn scheiding. Ik ben dit jaar al 40 jaar gelukkig getrouwd. Het verhaal is ge´nspireerd op alle klanten die in de loop van tientallen jaren bij mij hun nood kwamen klagen over hun scheiding, over problemen met het hoede- en bezoekrecht.
  groetjes.
  Ook toevallig, jouw familienaam is de naam van de hoofdpersoon van mijn roman 'Jacht op een huurmoordenaar', nl. commissaris Verdonck (dus wel iets anders geschreven). Ik hoop dat deze roman binnen afzienbare tijd zal uitgegeven zijn en in de boekenhandel.
  JM
 • henny
  Een beetje kort, dit deel. Gelukkig kan ik meer delen achter elkaar gaan lezen.
  Julien_Maleur: Dank je Henny. Was eigenlijk een stukje dat bij vorig deel per ongeluk was weggevallen en dat ik hier dus publiceerde.
  groetjes
  JM
Er zijn 12 bezoekers online, waarvan 0 leden: .