writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

verboden copulatie in een onwelkome omgeving 2/2

door Mephistopheles

Omdat John niet welkom was op het feestje duurde het niet lang vooraleer z'n zus, met wie hij blijkbaar al maanden overhoop lag, ons kwam duidelijk maken dat onze aanwezigheid een ongewenste was. Ik voelde mezelf behoorlijk pissig worden omdat ze me als een stuk stront behandelde terwijl ik met de hele heisa niets te maken had. Toen ze in de mot kreeg dat we geenszins van plan waren om huiswaarts te keren legde ze zich neer bij de situatie, haar irritante monoloog eindigend met de mededeling dat we ons wel moesten gedragen. Sure babe.
Een paar uur later belandde ik met haar op de slaapkamer. John die inmiddels zo dronken was als een Manchester United hooligan was spoorloos verdwenen, wat wel vaker gebeurde als hij aangeschoten was. En z'n zus wenkte me om haar te volgen naar de slaapkamer, waar ze me even onder vier ogen wenste te spreken.
'Ik wou je even spreken', zei ze met hese stem.
'Hier in de slaapkamer?' vroeg ik verward.
Ze knikte.
'Wat is er gaande?' vroeg ik haar. 'Waarom is die minnaar van jou zo plots naar beneden gestormd?'
Ik veronderstelde dat de gozer die de hele tijd als een puppy achter haar aan holde haar partner was, en vond het vreemd dat hij ons alleen liet. Ik had het idee geopperd dat ze naar de slaapkamer gevlucht waren om een vluggertje te maken en dat idee versterkte zich alleen maar toen ik Lea daar op de rand van dat bed zag zitten frunniken aan haar kapsel.
'Hij is m'n minnaar niet', antwoordde ze scherp.
Ook goed, dacht ik in mezelf, alsof het ertoe doet.

'Luister', zei ze zacht, 'ik wou je alleen maar even spreken omdat ik daarstraks zo gemeen tegen je was. Mijn broer heeft me in het verleden al heel wat last bezorgd en plots duikt hij hier op met jou erbij en ik..'
'Waar gaat dit naartoe?' onderbrak ik haar.
'Ik wou je gewoon even mijn verontschuldigen aanbieden, meer niet.'
'Verontschuldiging aanvaard', zei ik kortaf en ongeďnteresseerd.
'Meen je het?' vroeg ze met een glinstering in haar ogen.
'Ik meen het.'
'Wil je niet even naast me komen zitten?'
'Waarom?'
'Vindt je me niet aantrekkelijk?'
'Nu wel', gaf ik toe, 'daarstraks had ik zin om je haar in brand te steken.'
'Ik vindt je ook aantrekkelijk', zei ze met nog steeds diezelfde glimlach, 'vooral je ogen. Wil je de deur even dichtdoen?'
'De deur?'
'Van de slaapkamer, dommie.'
Ik begon te beseffen waar dit heen ging. Heel haar lichaam straalde het uit. Ze had haar lippen al die tijd speels zitten bevochtigen met haar tong terwijl haar linkerhand met haar haren speelde.
Ik sloot de deur.
'Wil je echt niet even naast me komen zitten?'
Ik deed wat ze vroeg. Ik nam plaats naast haar en wachtte. Plots stond ze recht.
'Blijven zitten', zei ze, 'ontspan je maar.'

Ze ontkleedde zich tot ze in haar ondergoed stond. Het had een maagdelijk witte kleur. Ik moest m'n best doen om niet in lachen uit te barsten want ik wist donders goed dat haar lichaam alles behalve maagdelijk was. Ze was gehuwd met een of andere oude knakker die zijn apparaat negen op de tien keer niet meer omhoog kreeg en stond op het punt om zich te storten in de armen van iemand die haar volkomen vreemd was. John had gelijk: ze was een Messalina.
'Wil je de rest zien?' vroeg ze plagend.
'Het zou zonde zijn om nu op te houden', antwoordde ik.
'Dan moet je me helpen.'
Ik strekte m'n armen en legde m'n handen op haar dijen. Haar huid was zacht als satijn en verspreidde een aangename geur, vast een of ander zalfje. Ik voelde me als een bij die op het punt stond om een bloem te bevruchten. Zij was een prachtige, Griekse tempel en ik maakte me klaar om het heiligdom te ontwijden. Ik nam het lint van het slipje tussen mijn vingers en trok het langzaam naar beneden. Ze hield haar ogen strak op mij gericht. Haar blik liet me geen seconde los. Elke beweging die ik maakte, elke seconde die voortschreed nam ze nauwgezet en minutieus in zich op. Na de slip ontdeed ik haar van haar bh, en daar stond ze dan, spiernaakt als de fonkelende climax van een openbaring rechtstreeks uit de fundamenten van het hemelgewelf, het winnende lot van de staatsloterij in al haar glorie en klaar om zich aan mij te geven. Ik bekeek haar van top tot teen. Haar borsten waren stevig, met twee stijve uitstekende tepels en een klein, vlindervormig moedervlekje. Ze had een lijzige blik op haar gezicht, een schreeuw om hulp die ze in alle stilte verkondigde en waarvan ze hoopte dat het mijn gehoor zou aanwakkeren, vol ongeduld wachtend op een spitsige reactie die niet omvattend doorheen de plotse stilte zou worden gereflecteerd. Ze was een tastbaar alleen zijn met stille geluiden die zich probeerden aan te scherpen. Ze was wanhoop, diepte en duisternis, en het lag verscholen in de dieptes van haar handpalmen. In alle stilte dacht ik aan de waarschuwing die John me eerder op de avond gegeven had: 'als je op haar avances ingaat dan snij ik je ballen d'eraf.'

 

feedback van andere lezers

 • Wee
  Je schrijft 't zó ingehouden en toch zindert het. Práchtig!
  x
  Mephistopheles: wat bedoel je met ingehouden?
 • strandjutter
  Dit schreeuwt natuurlijk om een derde deel...vanwege redenen die ik niet hoef uit te leggen.
  Anderzijds één foutje: ik 'vindt' je ook aantrekkelijk.
  Gr, Jutter
  Mephistopheles: weer een spellingsmissertje blijkbaar. Tja dat derde deel, wie weet..
 • DeKoeneRidder
  Ja maar...Wat is dit nu voor een einde? Heb je, je ballen nog, dat zou een hoop verklaren?!

  Gegroet DKR
  Mephistopheles: Hahahahaha die heb ik nog ja. En gezien m'n leeftijd hoop ik dat het zo nog een tijdje kan blijven.
  Grts.
 • Julien_Maleur
  Brengt mij helemaal in de 'mood'. Alleen hou ik liever mijn ballen nog een beetje.
  groeten
  JM
  Mephistopheles: Ik ook joh, en ik heb ze nog steeds.
  bedankt voor het lezen.
  Grts.
 • Mistaker
  Ik kijk uit naar het vervolg!
  O ja:
  Vindt je me niet...: Vind je me niet... (2e alinea)

  Groet,
  Greta
  Mephistopheles: Was eigenlijk een tweedelig schrijfseltje, niet echt voorbereid op een derde deel hoewel er uiteraard nog wel wat over te vertellen valt.
  Jah, dat dt foutje, een pijnlijke misser. Wordt aangepast.
  Grts.
 • sproet
  's Anderendaags stond er tomatensoep met ballekes op het menu!

  liefs, trees
  Mephistopheles: Ik ben gek op tomatensoep met balletjes. M'n grootmoeder maakte destijds (toen ze nog leefde) de beste tomatensoep met balletjes ter wereld. Royco minute is er niets tegen!!
  Grts.
 • killea
  Brilliant writing, love

  xx
  j
  Mephistopheles: Thank you, humming bird
  XX
 • jan
  fuck John man, ze is er klaar voor, waar wacht je op, deel 3 wil ik ook lezen!

  grts
  Mephistopheles: Dan moet ik een deel 3/2 schrijven.. of een deel 2/2 II of zoiets..ja, over John's reactie valt er natuurlijk nog wel wat te zeggen..
  Grts.
 • koyaanisqatsi
  Een mens zou voor minder zijn ballen in de weegschaal leggen...
  Great! Een vervolg zou leuk zijn, al vind ik het zo al sterk genoeg staan! (Nu moeten wij onze verbeelding maar laten werken)
  Mephistopheles: Wegens meervoudige aanvraag ben ik van plan een derde deel te schrijven.
  Grts.
 • Vansion
  Ik bedoelde Koaanisqatsi van deze site. Je weet wel die ballenindeweegschaalwerper.

  Miller IS gewéldig en waarom zou je jezelf niet met hem mogen vergelijken? Hoop alleen dat je niet met een del als Anaďske opgescheept zit.


  Mephistopheles: oké, op die manier. Die ken ik natuurlijk wel.
  Henry Miller is één van de grootmeesters. Daar durf ik mezelf niet mee vergelijken. Heb al z'n boeken meervoudige keren gelezen. Inmiddels lees ik ze niet meer omdat de genialiteit ervan me intimideert. Als ik Miller gelezen heb durf ik zelf niets meer schrijven.
Er zijn 10 bezoekers online, waarvan 0 leden: .