writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Dealers in de gevangenis.

door verf



Al 40tig jaar zie ik hoe de rijke gebruikers hun drugs kopen van arme mensen. Zij steken grenzen over worden gepakt als dealer en gaan de gevangenissen in. Zij worden al jaren als voorbeeld gesteld, van een totale mislukking van de war on drugs. Ze liegen tegen U beste brave man en vrouw. Om het even zo te stellen problematische gebruikers, kinderen van lagere ambtenaren, politie agenten worden in gevangenissen gestopt. De problematische gebruikers kinderen van hogere ambtenaren, officieren, rechters, die krijgen een menselijke opvang. Kinderen van arbeiders worden in gevangenissen gestopt, kinderen van hun bazen niet. Libanese hasjiesj geproduceerd door rechtse milities werd jarenlang verkocht in Antwerpse cafés waar politiek rechtse nationalisten kind aan huis zijn, om hier het beest niet te noemen. De publieke opinie en de overheid maakten vooral jacht op linkse, arme en bruine gebruikers, net alsof rechtse politiekers niks met drugs te maken hadden.
Daarom worden vooral arme, en bruine gebruikers in de gevangenissen gestopt. Zij kunnen niet anders, journalisten, politiekers, ambtenaren, advocaten, iedereen die het geld er voor heeft gaat niet naar Nederland, zij gebruikende arme, bruine gebruikers. Waarvan velen, door de discriminaties, ieder geloof in ons rechtssysteem verliezen. Anderzijds worden door de hypocriete houding, door het verbod, zeer gewelddadige misdaadsyndicaten miljarden winsten aangeboden. Waarom?
De destabilisatie van ons politieksysteem, ons rechtssystemen hebben er verschrikkelijk onder te lijden. Waarom?
Heeft de drooglegging die verantwoordelijk was voor de macht van de Amerikaanse misdaad organisaties dan niemand iets geleerd. Of zijn zij het die de antidrug politiek in stand houden. Het geeft hen veel geld en macht. In naam van U die denkt dat het verbod alle problemen, die op de rug van drug gebruikers worden gehesen, zullen oplossen. En dan heb ik het nog niet gehad over die duizenden, en duizenden, en duizenden straten in België, in Vlaanderen, waar in iedere straat wel een dealer te vinden is. Waar ieder geloof in onze rechtsstaat verdwenen is. De S.P. in Nederland wil die dingen gewoon in supermark te koop aanbieden, ze weten wel waarom, het is een van de enige socialistische partijen met een grote stemmen winst. Ze zitten niet in een ivoren toren. Ze kennen de ellende van hun kiezers.
De Belgische, vlaamsche, socialistische idioten lopen als kippen zonder kop rechtse ideeën achterna. Ze gooien hun eigen kiezers in de gevangenis. En ze verliezen stemmen . Hoe zou dat toch komen? Ze bevestigen wat rechts hen verteld. In hun ivoren torens waarin ze zelf niet in gevangenissen worden gestopt zien ze niet de ellende, de wanhoop van hun kiezers publiek. Ze doen het voor U brave angstige mens. Voor uw verbod.
. Waarom kunnen de miljarden die in de repressie worden gestopt niet gebruikt worden op iedere problematische gebruiker medisch te begeleiden. Het is simpel het kost minder geld. Er zijn miljoenen gebruikers die niet problematisch met drugs omgaan, U kent ze verschijnen dagelijks op uw tv scherm, ze leven in uw straat naast U.

 

feedback van andere lezers

  • DeKoeneRidder
    Ik zou haast gaan denken dat je drugs gebruikt ;0))

    Gr. DKR
    verf: dit is een LOK VERHAAL
    betrapt
    gelieve u naar de bijzijnde bak te begeven
    gr...ed
  • marrik
    Take a smoke and a joint.(haha)

    (album Jeff Beck)

    grts
    verf: dit is een LOK VERHAAL
    betrapt
    gelieve u naar de bijzijnde bak te begeven
    gr...ed
  • otiske
    Politieksysteem? Volgens mij moet dat nog uitgevonden worden hoor.
    Knap weergegeven, groetjes.
    verf: dit is een LOK VERHAAL
    betrapt
    gelieve u naar de bijzijnde bak te begeven
    gr...ed
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .