writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Niet in mijn, buurt, straat, huis.

door verf


Kent u ze, drugs niet in mijn, buurt, straat, huis.
Met de beste bedoelingen, daar ben ik zeker van. Meestal gaat het over de ziel van het kind.
Altijd, ik wil het niet weten. Niet in mijn, buurt, straat, huis.
Voor de buurt, de straat, word een paardenbril aangemeten, wat ik niet wil zien bestaat niet. Verleden jaar grote paniek in een West-Vlaamse stad op de TV prime time HET DRUGS PROBLEEM IS ZELFS AL TOT HIER DOORGEDRONGEN. Al 40tig jaar is daar een zware drugs problematiek. Mijn geliefde broer heeft er tot mijn ontzetting 22jaar vrijwel zonder problemen drugs gevonden. Niemand wil/wilde het zien, ik woonde in de stad dus ik ben al jaren, de schuldige, nu nog.
Een hoge politie ambtenaar verklaarde onlangs zelfs al maken we een politiestaat dan nog zullen we war on drugs niet winnen.
Dus de buurt, straat,
tja.
MAAR NIET BIJ MIJ THUIS.
Tja.
Het begint meestal bij pubers en angst bij de ouders/opvoeders.
Verschillende scenario's.
eerst komt de controle alles word gecontroleerd de binnenzak, de tassen, de kleren, de kamer, de vrienden. Dan is het al gedaan want op dat moment is de vertrouwensrelatie zwaar geschonden.

HET GESPREK. Puber en ouder.
a/ in het geval dat de puber geen interesse heeft in drugs, zoals velen, drugs hoeven niet om gelukkig op te groeien, is er geen probleem. De niet in mijn, buurt, straat, huis ouder heeft daar geen boodschap aan pubers zijn zo wie zo verdacht.
Als hij dat aan de ouder verteld slaakt de ouder een zucht van verlichting en meestal volgt dan de tirade over de verschrikkingen van drugs.
b/ in het geval dat de puber wel al verstrik geraakt is in drugs WAT denkt u dat hij dan zal doen?
Hij geeft het toe, waarna er zich een stilte vormt -wie dan niks over drugs afweet- dan volgt meestal de conclusie dat hun puber een drugs verslaafde is die al prompt vooreen collocatie in aanmerking komt. Er wordt gegoocheld met termen als afkickcentra, op dat moment is de vertrouwensrelatie compleet zoek.
WAT denkt u dat die puber zal doen, hij kan ook liegen.
Op dat moment beseft die puber dat die opvoeder die ouder niks maar ook niks afweet. Pubers zoeken, vooral naar een plaats voor hun zelf op dat moment vindt hij een plaats voor hem en zijn vrienden waar die, niet in mijn, buurt, straat, huis ouder, niks van af weet.
c/ de puber liegt, vormt zinnen als
van die viezigheid moet ik niks weten
alee, ik toch niet
denkt ge dat ik zot ben
de variaties zijn eindeloos, en met een uitgestreken gestreken gezicht.
De ouder slaakt een zucht van verlichting, begint een tirade over de gevaren van drugs die aangehoord wordt door de puber die liegt in zijn binnenste lacht.
Op dat moment is er nog niks verloren vele pubers komen een tijdje in contact met drugs en liegen maar stoppen er na een tijdje mee.
Maar op dat moment is de vertrouwensband totaal zoek.

Maar als de puber liegt en toch verder gaat met drugs dan ziet u het beste niet in mijn, buurt, straat, huis, ouder als het te laat is.
Het kan jaren duren.
Op dat moment is er geen vertrouwensrelatie niet meer dan ben u, uw kind, uw jong volwassenen, uw volwassen zoon of dochter kwijt.
75jarige moeders die in schreien uitbarsten omdat hun kind volwassen geworden hen terroriseert.
Ik heb het 22jaar meegemaakt ik zag het voor mijn ogen gebeuren, ik heb het bij verschillende anderen gezien, er zijn er in ons landeke DUIZENDEN, maar tot mijn verbijstering heeft de politiek er geen oog naar.

Omdat u beste, niet in mijn, buurt, straat, huis, ouder er niet voor stemt.
U angstige niet in mijn, buurt, straat, huis.
U bent het probleem.
U bent diegene die de misdaad bendes toelaat, zij vinden het fijn hoe meer repressie hoe meer geld dat ze verdienen.
Dan heb ik hier nog niet over de vermenging met fijngemalen glas, de giftige troep die bij de ilegale drugs worden gedaan.

U ik wil het niet weten niet in mijn, buurt, straat, huis ouder u bent het eerste slachtoffer en uw kind.

De oplossing is simpel een politieke oplossing zoeken om al die dingen te legaliseren. Een leeftijd erop plakken. Met een beetje vertrouwen. Dan kunt u echt controleren, nu word iedereen gecontroleerd, begrijpt u de waanzin?
Alle geld die nu naar repressie gaat, in opvangcentra voor problematische gebruikers.

 

feedback van andere lezers

  • DeKoeneRidder
    U ik wil het niet weten niet in mijn, buurt, straat, huis ouder u bent het eerste slachtoffer en uw kind.

    Deze regel is zo typisch maar dubbel zo waar! Gaaf, Paint!

    Gr. DKR
    verf: dank U
    voor UW fb
    gr....ed
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .