writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Schaduwwerk (12) -Ouders van Nu-

door Peerke

Ze had zich meteen, na de liefde van vader willen douchen want ze voelde zich vies. Vader had haar toegehijgd dat ze zijn woorden tot zich moest nemen, terwijl hij zijn zaad in haar spoot.
Ze had willen douchen, elke plek van haar lichaam had ze uitvoerig willen wassen om het te ontdoen van vaders' liefde, maar haar benen wilden haar niet meer dragen.
Eveline probeerde haar gedachten af te leiden en vroeg zich daarbij af hoe haar vader, die biologieleraar was, zijn eigen daden in vaktermen zou noemen. Zou vader in zijn biologielessen al eens aandacht aan besteed hebben aan het onderwerp incest?
Ze wist wel beter.
Als er zoiets in de planten - of dierenwereld zou bestaan, hoe zou dat dan genoemd worden? Zelfzaad, zelfbestuiving, kruisbestuiving, gelijkeniszaad?
En toch moest ze ook nu weer denken aan die keren dat ze zijn stinkende ding in haar mond had moeten nemen.
Daar was het allemaal mee begonnen. Toen vader het kruis nog kon weerstaan.
De verleiding van het Goddelijke niets tussen haar benen werd toen nog door vader bevochten. Dus verdween het ding in haar mond. Een keuze was er niet, dat begreep ze direct al. Het ding werd geforceerd in haar mond geduwd, halfhard, met die gemene druppel voorvocht die haar zo smerig aangrijnsde.
Vader zou haar laten ervaren wat liefde was, en dat was een heel andere liefde dan waarover ze in 'Ouders van Nu' gelezen had, het blad dat soms op hun deurmat had gelegen toen haar moeder nog leefde. Na haar overlijden hadden de 'Ouders van Nu' de mat nooit meer gehaald.
Zacht had hij haar wang gestreeld, terwijl het ding al naar haar kin bewoog. Liefkozend, haar geruststellend dat het goed was wat er gebeurde, dat zij samen, als dochter en vader de liefde leerden kennen, zo had vader haar benaderd; om haar even later uit te maken voor de duivelse hoer die hem weer had weten te verleiden. Zij zou zich in het hiernamaals zou moeten verantwoorden voor haar verleidingen. Dan was het, ram, dat ding naar binnen tussen haar kaken tot tegen haar huig.
De liefde tussen Johnny Cash en June Carter, daar had oom Simon het over. Vader zou het niet lang meer maken als oom Simon erachter kwam wat zijn favoriete nichtje allemaal werd aangedaan.
De liefde tussen Johnny en June.
Acht, negen keer duwde hij dat ding met die gemene druppel geforceerd haar mond binnen, in haar 'pijpmondje', zoals hij het voor zich uit hijgde.
Voor hij het zaad tegen het hemeltje van haar 'gulle bekkie' aan liet spatten.
Vader had zo zijn woorden voor zijn liefde voor Eveline.

 

feedback van andere lezers

 • Magdalena
  no comment

  (behalve: vergeet niet te vertellen wat vader vooral deed zodat Eveline niet naar oom Simon liep?)

  Peerke: Mmm, dat moet erin zitten! Zal het moeten nalezen.
 • aquaangel
  dit raakt mij persoonlijk...
  Peerke: Sorry... x
 • Mephistopheles
  Je hebt, als ik de voorgaande reacties lees, blijkbaar op een aantal tenen getrapt met dit. Nou ja, is inderdaad heftig maar ik bekijk het vanuit een literair standpunt en de wijze waarop je het beschrijft en brengt mag er best zijn dus gewoon uitstekend,
  grts.
  Peerke: Dank je Mephistopheles, geloof niet echt dat ik mensen op hun tenen heb getrapt hoor, soms is commentaar overbodig, en dat het Aqua zou raken kon ik weten. Jij in ieder geval bedankt voor je fijne feedback

  Peerke
 • henny
  Zeker heftig!
  Peerke: Soms moet het heftig zijn... Dank Henny.
Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .