writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

de kamperende man

door JakobRo

De kamperende man is een gelukkige man.
Kamperen is inspiratie opdoen voor wel een heel jaar. Hij kijkt zijn ogen uit naar de mede kampeersters.
Is hij getrouwd dan zegt hij meestal niets, denkt alleen, met soms een stille glimlach om de mond, eventueel voorzien van pretoogjes.
De kamperende man heeft het druk. Hij fantaseert er op los.
Dagdroomt hoe hij elke mooie vrouw tot de zijne maakt. Immers, al is het maar in zijn gedachten, hij is de beste minnaar ter wereld.
Met steelse blikken neemt hij ze waar, de halfblote vrouw, met dat ringetje in haar navel. De mooie, roodharige, getrouwde vrouw van de tent naast de zijne, de fraaie welgevormde vrouw van tegenover hem. En ook droomt hij van de nog jonge, onschuldig ogende meisjes die je soms lijken aan te kijken alsof ze je met hun nog ontluikende vrouwelijkheid met huid en haar zouden willen verslinden.
Hij ziet er verschillende, rood en blond, blank en gekleurd. Met staarten of vlechten in het haar, met krullen of speels opgestoken. Sommigen hebben van die ondeugende knopjes in hun navels, hun lippen. Weer anderen in hun tong. Hij droomt ervan hoe hij hen tot de zijne maakt, ze neemt, zich laat nemen. In het hoge gras, net buiten de camping of snel even in de douches.

Geďnspireerd voor een heel jaar neemt de kamperende man deemoedig afscheid van ze, dromend van de volgende vakantie op een nieuwe camping met nieuwe inspiratie.

 

feedback van andere lezers

 • elpe
  Nieuwe inspiratie voor een verhaal ? graag gelezen... elpe
  JakobRo: dank je
 • Mistaker
  Tja je moet je inspiratie érgens vandaan halen.
  Doe mij maar een 3 of 4 sterren hotel trouwens!

  Groet,
  Greta
  JakobRo: hotel? ach als je dan maar een goede vakantie hebt he
  dank voor je fb
Er zijn 4 bezoekers online, waarvan 0 leden: .