writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
 
 
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

C opyright

  • Copyright m.b.t. de website: teksten, afbeeldingen, tekeningen, vormgeving, scripts, programma’s en andere zaken op de website van writehi(s)story zijn beschermd door het auteursrecht en door de bestaande wetgeving op intellectuele eigendom.

  • Copyright m.b.t. de gepubliceerde werken op de website: Al wie publiceert op internet heeft steeds auteursrecht op zijn eigen verhalen/gedichten/boeken. Alleen de auteur van een werk van letterkunde of kunst heeft het recht om het op welke wijze of in welke vorm ook te reproduceren of te laten reproduceren. Dat recht omvat onder meer het exclusieve recht om toestemming te geven tot het bewerken of het vertalen van het werk of het exclusieve recht om toestemming te geven tot het verhuren of het uitlenen van het werk. Alleen de auteur van een werk van letterkunde of kunst heeft het recht om het werk volgens ongeacht welk procédé aan het publiek mede te delen.

Er zijn 4 bezoekers online, waarvan 0 leden: .