writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Tegenwijzerzin

door fenk

"Tegenwijzerzin" is een verhaal over vadermoord, kungfu en misdienaars, over haat en wraak, over gespleten breinen en dolfijnen, maar vooral over eeuwige verbondenheid.

Het boek won de eerste Writehistory-romanwedstrijd. Fragmenten uit het juryrapport:

Luc Deflo: Ik vind het een prachtig verhaal en heb het met plezier gelezen. Het is geschreven in een heldere taal. Niet overladen. Niet moraliserend. De metaforen zijn mooi gekozen. De personages, die elk vechten met hun eigen demonen, zijn geloofwaardig en nooit zwart-wit. De plot is ingenieus opgebouwd en alle puzzelstukjes klikken mooi in elkaar. Ook de structuur staat als een huis. 'Tegenwijzerzin' is een pareltje.

Herman Brusselmans: Het verhaal is goed onderbouwd en spannend.

Ann Vanloock: Het boek leest als een trein. Je voelt je, met de personages, op een weg in een auto die steeds sneller rijdt en je kan er niet mee stoppen.
De plot ontrafelt zich in stukjes en beetjes. De lezer komt alles mondjesmaat te weten. Bij elke bladzijde hoop je nog wat meer informatie te krijgen.

De normale verkoopprijs is 14,95 euro (op http://www.boekopverzoekwinkel.nl/ of in de betere boekhandel), maar de uitgeverij heeft toelating gegeven om op onze site een beperkte voorraad aan 10 euro te verkopen.
HELAAS IS MIJN PERSOONLIJKE VOORRAAD OP. EVENTUELE KOPERS VERWIJS IK DUS NAAR BOVENSTAANDE URL. BESTELLEN KAN OOK VIA DE BETERE BOEKHANDEL.


Koop dit boek nu in de leeswinkel!



Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .