writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

geen titel

door koyaanisqatsi

 

feedback van andere lezers

  • ivo
    ach het probleem van Palestina is een situatie die door anderen als bliksemafleider wordt gebruikt, elk malafide regime heeft een situatie nodig om de binnenlandse problematiek te kunnen controleren ... voor vele Arabische landen en Israël is Palestina de bliksemafleider, waarbij de mensen de ruilkaarten zijn ..
    een zeer mooie weergave van hoe de mens denkt en leeft
    koyaanisqatsi: En ondertussen zitten de Palestijnen er mee...
    Bedankt Ivo.
  • jack
    Zwijg me over Israël en Palestina want ik word al lastig van de gedachte. Schandalig wat daar gebeurt... Een mens zou begot een afkeer gaan krijgen van een bepaalde nationaliteit die ik hier niet zal benoemen ;-)
    koyaanisqatsi: Al over de Shministim gehoord? (Jonge) Israëli's waar ik mijn hoed voor af doe. Helaas, een minderheid.
    Het erge is dat wij hier op de meest schandalige manier over die hele geschiedenis belogen worden.
  • ppe
    dat stuk waar Ahmed zwijgt (en niet zegt dat hij begrijpt en verder de wereld van de imam beschreven wordt) vind ik zeer sterk!
    koyaanisqatsi: WAARVOOR DANK
  • Mephistopheles
    Israël en Palestina. Ik denk dat de conflicten ginder pas zullen eindigen als een komeet de aarde vernietigt of de zon begint te zwellen en iedereen gebarbecued wordt.
    Voor de rest: great stuff!

    koyaanisqatsi: En dat geldt niet alleen voor het Midden-Oosten, vrees ik.
    Thnks.
  • manono
    Ik denk dat er pas een oplossing zal komen wanneer de westerse wereld zich eindelijk eens kan losmaken (niet vergeten maar losmaken) van de holocaust. Dat houdt in toegeven en erkennen dat de creatie van de staat Israël door de VN in 1949 een blunder was. Niet alleen een blunder maar zeker ook een misdaad tegen de menselijkheid.

    koyaanisqatsi: Als alle Arabische staten morgen hun oliekraan dichtdraaien tot de Palestijnen hun eigen staat krijgen, zal het nochtans gauw opgelost zijn. Maar ja, de VS heeft in zowat iedere Golfstaat, inclusief Irak, troepen gestationeerd...
  • Wee
    Ik sluit aan bij ppe.
    x
    koyaanisqatsi: xxx
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .