writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

gesubsidieerde POP

door verf

Ieder erwtje, iedere koe, iedere wortel, in de E. U. wordt gesubsidieerd. Straks ieder auto. Waarom zou dan ook niet een popgroep subsidies krijgen. Als men de toegevoegde waarde die een kunstenaar creëert als maatstaf neemt dan moet men dat zeker doen. Meer nog, we zullen het niet meer maken met de beste erwt of de beste auto. De beste popsong dat moet toch kunnen. Het is trouwens de enige mogelijkheid om als klein land te overleven in de wereld. Ik weet niet of men beseft welke winsten kan maken met een kunstwerk zoals een lied. Er gaat een verhaal dat de popmuziek en vooral de Beatls op een bepaald ogenblik de Engelse staatskast hebben gered. Honderden miljarden hebben ze verdiend en met hen de Engelse staatskast. Of denkt er iemand dat ze voor de muziek een ereteken uit de handen van de koningin kregen? 1 wereldwijd verspreide super hit is voldoende om veel gaten in de landsbegroting te dichten. Straks gaat de babybom generatie op pensioen. Die zullen veel entertainment eisen we kunnen die invoeren of zelf maken. Vraag eens aan de zweden hoeveel ze aan ABA verdiend hebben en naast hen de toeristen de restaurants, de hotels. Het imago . Trouwens we hebben een traditie van wereldwijd bekende exportgerichte kunstenaars, Margeriet, Ensor, Breugel , Rubens, Tuinmans, …. enz. Er is genoeg talent aanwezig, die kunnen ieder steuntje in de rug gebruiken.

 

feedback van andere lezers

  • GoNo2
    Beatls en die Engelse staatskast zal dan wel in Empire-stijl zijn zeker? De babybom generatie is dat een generatie van baby-terroristjes? Wie is ABA? En wie is Margeriet?
    verf: WEET U WEL WAT pop BETEKEND,
    GR...... ED
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .