writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

De standaard Genieën in het land van Ensor.

door verf

Bil Gates zegt dat het blokkeren van sites op internet praktisch onmogelijk is. Dat is helemaal iets anders dan wat de hoofdredakteur van een kwaliteitskrant in dit landeke in een uitzending van PHARA zei. Of hij wist het dan is hij een L........, of hij wist het niet dan is hij een I...... .


Een hoge magistraat uit B..... zei enige jaren geleden dat de agressie van iemand genetisch bepaald is. Er is nog altijd geen wetenschapelijk bewijs daarover maar in het landeke van -wat wij doen doen we beter- is dat geen probleem. Maar wat wilt men een magistraat verdient 5000 euro BRUT (HLN 10 april) de voorziter van het parlement verdient er 17.000 euro BRUT per maand door hemzelf te bepalen. Men moet er alleen wat kunnen voor lullen.


Enige tijd terug was er een visionair man met een visionair plan om de openbare zender op de wereldkaart te zetten die is lullend buitengewerkt .
Resultaat HERHALINGEN herhalingen HERHALINGEN herhalingen HERHALINGEN herhalingen HERHALINGEN herhalingen HERHALINGEN herhalingen HERHALINGEN herhalingen HERHALINGEN herhalingen HERHALINGEN herhalingen HERHALINGEN herhalingen HERHALINGEN herhalingen HERHALINGEN herhalingen v HERHALINGEN herhalingen HERHALINGEN herhalingen HERHALINGEN herhalingen

En de boer die werkte gesubsideerd verder .

 

Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .