writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

geen titel

door koyaanisqatsi

 

feedback van andere lezers

  • doolhoofd
    Beter met ouder te worden... dat geloof ik toch niet. Ik kick op uiterlijke schoonheid, en schoonheid betekent voor mij altijd jeugd. Bij sommige mensen krimpt ook de geest, ze worden benepen en kleinzerig. Ik denk dan aan mijn grootmoeder.
    koyaanisqatsi: Uiterlijke schoonheid kan diverse vormen aannemen, daar zal zelfs een grote geest als doolhoofd het mee eens zijn. En jammer genoeg ken ik mensen wiens geest al gekrompen was op hun twintigste. Er zijn ook heel wat ouderen van wie de geest zich wel degelijk verruimd, al kom je ze niet op elke straathoek tegen. ;-)
  • joplin
    sommige veertigers zien er mooier uit dan sommige twintigers, hangt er ook vanaf hoe ze met hun lichaam omgaan, ben je sportief, blijf je ook mooier.
    en wat de geest betreft, geef mij maar een vlotte mooie speelse rijpere vrouw! Gelukkige vrouwen zien er ook mooier uit, ze stralen.
    maar smaken verschillen
    xx

    koyaanisqatsi: en soms is het zoals met wijn... nietwaar? :-) xx
  • Wee
    Ik volg geboeid!
    x
    koyaanisqatsi: Geboeid??? Hopelijk (tussendoor) niet aan die Vijftig tinten enz... begonnen?! xx
  • greta
    Bijzonder intens gesprek zo in bad. Misschien omdat het warme water ontspant. Mooie scene.
    Aansluitend op de discussie over de rijpere mens. Ouderdom komt met gebreken maar ook met wijsheid. Schoonheid is een gevoel dat bij jezelf ligt.
    koyaanisqatsi: Alleen moet ouder zijn om je daar bewust van te zijn. Jeugd kan je niet verwijten een andere kijk op schoonheid te hebben, zoals ze een andere kijk op alles heeft.
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 9

Uitstekend: 4 stem(men), 80%
Goed: 1 stem(men), 20%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 5 stem(men)
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .