writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Goesting

door doolhoofd

**

 

feedback van andere lezers

  • joplin
    moedeloos word je ervan ja!
    een berg waar je niet meer tegenop kunt
    zij maken het leven duurder!
    xx
  • koyaanisqatsi
    Een competent iemand kiest trouwens heel zelden voor de poen, maar voor de kwaliteit van een betrekking. De rest zijn vulgaire poenpakkers, die helaas omwille van het succes van hun ingesteldheid en de mogelijkheden die de huidige samenleving hen maar blijft bieden, rustig voortklungelen.
    En wat de dreigende jaloeziecultuur betreft: die heeft op zijn minst de helft van de 'Vlamingen' allang omarmd. Bewijs daarvan is zijn misselijkmakend stemgedrag.
  • greta
    Ik ben een voorstander van prestatieloon. Talent mag zeker beloond worden. Wel een plafond aan het salaris en een verbod op ontslagvergoeding van enkele tonnen.
    doolhoofd: Natuurlijk mag talent beloond worden. het probleem is dat sommige talenten, zoals marketing van nutteloze producten, door het kapitalisme meer beloond worden dan andere, zoals bvb. zorg. Dat is oneerlijk.
  • Mistaker
    Ik werk in het onderwijs. Daar hebben ze het ook zo af en toe over prestatieloon maar hoe willen ze dat meten dan? De lui die slijmen bij de directie krijgen de hoogste beloning, ik zie het helemaal voor me. Sfeerverziekend zoiets en dat verlaagt de prestaties van mensen alleen maar.

    Groet,
    Greta (SP-lid)
  • warket
    Wie ervoor gaat en mensen tewerk stelt mag voor mijn part wel iets meer verdienen dan zijn werknemers. Je neemt het risico van onzekerheid en moet er keihard voor werken. Ja, voor winstbejag. Het beinvloedt de economie. Dankzij ondernemersschap ligt er brood op de plank voor iedereen.
    Prestatie? Dat is een niet te meten manier van zijn. Het begint al wanneer je 's ochtends wakker wordt.
    doolhoofd: Iets meer, zeker, maar toch niet zo'n absurde bedragen.
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 10

Uitstekend: 4 stem(men), 67%
Goed: 2 stem(men), 33%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 6 stem(men)
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .