writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

De geïnterneerde.

door verf

Een kind wordt geboren in een ver land. Het kind wordt puber. In een ver land. Waar de voornaamste opdracht is: kinderen maken. Het kind wordt puber. Hij geniet van het seks beleven met zijn vrienden. De vrienden worden puber. De vrienden krijgen vriendinnen. Waar hij niks bij voelt. De aanblik van een vrouwenlichaam doet hem niks. In zijn dromen droomt hij van zijn vrienden. De jonge man gaat op weg. Loopt op blote voeten 1000 km. Naar een ander land. In dat land kan hij werken. In dat land heerst vrijheid. De jonge man droomt. Van zijn vrienden. De jonge man kan alleen zijn vrijheid verkrijgen. Door papieren. In dat papieren land. De jonge man kan alleen de vrijheid verkrijgen door te trouwen. In het papieren land. Met een vrouw. De aanblik van een vrouwenlichaam doet hem niks. In zijn dromen droomt hij van zijn vrienden. Maar wie kan hem weerstaan. De jonge man. Krachtig. Uit een ver land. Een vrouw versieren is voor hem een kleine kunst. De aanblik van een vrouwenlichaam doet hem niks. In zijn dromen droomt hij van zijn vrienden.

Een man slaat zijn vrouw. De vrouw een moeder, zoekt hulp bij haar kind. De eerstgeborene de zoon word bedreigd door de man zijn vader. Het kind ziet in wanhoop hoe zijn geliefde moeder er steeds weer onderdoor gaat. Hij voelt de machteloosheid, de wanhoop. De zoon wordt puber. Vlucht weg in drugs. De man en vrouw verzoenen zich. Over slaan wordt niet meer gesproken. De dader wordt rap gevonden. Het zijn de drugs. Hij wordt veroordeeld. Hij krijgt levenslang.

 

feedback van andere lezers

  • warket
    marginaal.
    verf: DANK U voor
    UW fb
    GR....ed
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 2

Uitstekend: 0 stem(men), 0%
Goed: 2 stem(men), 100%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 2 stem(men)
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .