writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Spaanse nachtschool

door pisatelj

Een Spaanse Erasmusstudente. Strakke billen en bolle kont. Zwart haar, bijna tot haar bilnaad. Ovaal gezicht, opwindend grote neus. A hardbody om het met Ellis (American Psycho) te zeggen.

We zijn aan de praat geraakt over 'Pan's Labyrinth', 'Los detectives salvajes' en 'For whom the bell tolls', dat boek van Hemingway. Ik had het vooral over de seksscènes waar de personages het hebben over hoe de grond onder hen schudde. Dat zoiets maar drie keer kan gebeuren in het leven. Grondschuddende copulatie. Ja, we waren nog opzettelijk te stijfdeftig in onze woordkeuze.

'Heb jij dat al gehad, seks waarbij de grond schudde?'. De vraag moest natuurlijk komen. 'Ja', zeg ik, 'en ik denk er elke dag aan.' Ik kijk naar de toog. Een echte vrouwenversierder zou niet laag door zijn schouders hangen, als ik. 'En jij?', vraag ik. Ze trekt een scheve lip. Eigenlijk weet ze het niet.
We zijn enkele halve liters bier verder. Er speelt een Tsjechisch bandje op de achtergrond, dat eigenlijk meer aandacht verdient, want ze spelen rauwe rock met een bescheiden attitude.

Ik heb geleerd om mooie vrouwen te beledigen. Dus ik zeg af en toe dat haar neus de nok van een Spaans Galjoen lijkt. Dat levert mij enkele stampen tegen mijn bovenarmen op. Een aanraking is een aanraking. En het vonkt.

Ik wil nu zo fucking hard een wilde nacht beleven met deze perfecte brok natuur, dat het vanbinnen lijkt alsof er iemand mijn ingewanden bij elkaar reikt met een witgloeiende eg. Ik doe weer die belofte: God, als ik deze van u krijg, dan vraag ik niet meer om een andere. Een beetje zoals Hitler die het Sudetenland hier opeiste. Ik vraag mij al af hoeveel schaamhaar ze heeft. Of het ook doorloopt tot de rand van haar dijen en of het tot haar navel komt. Mediterrane vrouwen zijn zwaarder begroeid.

Ik vraag me af hoe ze ruikt daar vanonder. En tegen de regels van de verleidkunst zeg ik dat ook opeens luidop. Erger: ik vraag haar om mee naar het toilet te gaan zodat ik nu direct haar kruis kan besnuffelen. Lekker honds. Ze volgt natuurlijk niet van zelf, dus ik moet haar mee tronen. Als je het met genoeg levensbegeestering doet, volgt een vrouw je overal.

De andere dames in het damestoilet doen beleefd alsof ze ons niet zien, terwijl ik zo hard mogelijk tegen haar yeansbroek duw. Zo kan ik haar echt ruiken, over de wc-walm heen. Ze ruikt naar strand, 's ochtends bij eb, alleen wil je haar zee leegslurpen. Ik zeg dat ik de komende week tussen haar benen wil begraven zijn. En ze verklaart mij gek. Vrouwen verklaren je op zo'n moment altijd gek.

In de bar kunnen we daarna niet lang meer blijven. Ik betaal, nog zo'n gevolg van geslachtsverschillen. Ze doet haar nauw getailleerde zwarte jas aan. Slaat haar haren mooi over haar kraag. Pak ik haar in of eet ik haar hier op.

Onderweg naar haar kamer komen we tot dat punt, waar zelden veel variatie mogelijk is. Ze ruikt wel verschrikkelijk opwindend. Heeft het effect van de geur van een gebraden kip op een geïnterneerde in een concentratiekamp. Als we in de inkomhal van haar appartementsgebouw zijn, draait ze zich om en zegt ze: 'Je krijgt boven echt alleen een kop koffie, hoor. Ik moet er morgen vroeg uit.' Da's gelogen. Spaanse erasmusstudenten moeten er helemaal nooit vroeg uit.

Boven haalt ze het in haar hoofd om mij alle foto's te tonen die ze genomen heeft sinds ze Spaanse bodem verlaten heeft. Wat hebben vrouwen met het seksualiseren van slaapverwekkende rituelen?
Ik zeg niks en knik alleen bij elke foto. Ik staak express elke toenaderingspoging. Naar 't schijnt, pakt een vrouw alleen uit, als ze energie geïnvesteerd heeft in de toenaderingsfase. Dat ze dan maar toenadert. Als ze zelf dicht genoeg geschoven is met haar fototoestel, maar toch belangrijker: haar billen, kus ik haar niet, maar streel ik met één vinger over haar oor, langs haar wang, over haar lippen.

Uit een soort van vastgeroeste traditie, presteerdrang of wat dan ook, bef ik haar eerst. Wat je ook doet, een vrouw laat je toch maar prutsen, als het dan eindelijk zo ver is. Tenzij je haar pijn doet. Dat is nu wat deze zo anders maakt. Ze tikt met één vingertop op mijn hoofd. 'Jongen -opeens ben ik jongen- als je mij dan toch echt zo graag wil gek maken, wrijf dan met je lul een tijdje langs mijn schaamlippen en kom dan in mij, maar beweeg niet voor een minuut of vijf.'

We hebben het alle twee heel moeilijk om niet te bewegen. Geilheid bestaat bij de gratie van no go zones of zoiets. Ik heb zin om haar benen in mijn armen te haken, maar ik mag niet. 'Bijt in mijn nek', zegt ze. Daarna heeft ze wel meer verzoekjes voor een minuut of vijf. Als ik haar vanachter pak is ze zo nat, dat ik het haar druppen op de matras. Tegen de ochtend zegt ze: 'Vinger mij nog één keer klaar en dan is 't aan jou.' En ze vraagt waar ik het wil laten. Ik ben chronisch altruïstisch op dat vlak en zeg: 'In jou.' Als ik bijna semi-pijnlijk klaarkom, grijpt ze mijn hoofd in haar beide handen en dwingt ze mij om in haar ogen te kijken. 'Dat was mooi', zegt ze dan. Als ik mij 's middags terug aankleed, zegt ze. 'Mijn erasmus duurt nog vier maand. Tot dan alles wat je wilt, maar daarna ga ik terug bij mijn vriendje.

Handig zo'n vrouw met een gesproken gebruiksaanwijzing.

 

feedback van andere lezers

  • GoNo2
    Een mens heeft toch rare dromen hé?
  • greta
    Humor en seks. Meestal een lastige combi bij het schrijven maar jou is het gelukt.
    Lekker om te lezen, dat zeker ;-)
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 3

Uitstekend: 1 stem(men), 50%
Goed: 1 stem(men), 50%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 2 stem(men)
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .