writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

vuurstorm

door pisatelj

Gedimde lichten, lounge muziek van het net iets betere soort, twee cocktails met zorg bereid en gepresenteerd. Jullie zitten weggezakt in witte reuzenpoefs. Jouw hand dwaalt over haar gezicht en als je ogen de hare vinden, moet je gewoon kussen. Om dan te beseffen dat jullie een schoolvoorbeeld zijn van een stomende get-a-room scène. Als er geen andere aanwezigen waren en jullie bijvoorbeeld de eigenaars waren van de club -een mens mag dromen en een gek verliefde mens nog meer - zouden jullie allang wild vrijend over de vloer rollen. Het pleit voor jullie zelfbeheersing dat jullie elkaars kleren nog heel laten, voorlopig nog wel.
De omringende koppels doen hun best om het te laten lijken alsof ze jullie niet opmerken, maar jullie weten wel beter. Misschien is het moment gekomen om eens op te stappen. Jullie maken iedereen maar een beetje ongemakkelijk. Passie, het is niet aan elk gegeven.
De jassen gaan aan, jullie honger naar elkaar haalt een nieuwe piek. Buiten is de kou een stuk minder voelbaar dan net. Even een moment van twijfel: gaat zij achterop op de fiets en riskeren jullie een boete of gaan jullie te voet huiswaarts? Hunkerende harten dicteren hun wensen: ze gaat achterop. Ongewenste onderbrekingen door politiepatrouilles blijven gelukkig uit. Tien minuutjes later zijn jullie er. Het geluid van de sleutel in het slot klinkt ronduit weldadig.
Binnen gelden enkel nog jullie wetten, wat net nog enigszins in bedwang gehouden werd door ongeschreven sociale conventies mag nu wel. Jullie geven finesse alle kans. Alsof jullie een uiterst zeldzaam dessert eten, willen jullie elke seconde van genot mentaal opslaan en bewaren om later de herinnering eraan keer op keer opnieuw te proeven. In jou bereikt verlangen het kookpunt. Je wilt haar helemaal tot jou nemen, van haar genieten, van alles aan haar: haar zoete vrouwelijke parfum, haar zachtheid, de tederheid die van haar afdruipt, haar sexy warme, strelend verdovende stem.
Als jullie samen komen, zijn jullie van de wereld. Jullie zijn eender waar, eender wanneer, maar alleszins losgekoppeld van hier en nu. De ogen van de ander zijn reflecterende poelen van gebalde mogelijkheden. In je borstkas hapt je hart naar adem. Je tilt haar op en drukt haar tegen je aan. Twee zielen slaan een geestelijke brug naar elkaar, waarover levenskracht vrijelijk uitgewisseld wordt. Kleren gaan onvermijdelijk uit, het contact van huid op huid is als warm water dat je verlost van dofheid en volledig weer opfrist. Nooit eerder bood je jezelf zo eerlijk en zo naakt aan, in de wetenschap dat zij elke gedachtekronkel teder zal behandelen, omdat ze jou aanvaardt, volledig zoals je bent en enkel evoluties toejuicht die je zelf ondersteunt. Van jouw kant ben jij volledig ontvankelijk voor haar, voor alles wat zij inhoudt en met zich meebrengt.
Jullie bereiken het bed, elke handeling die volgt, is een oprechte uiting van wat jullie voor elkaar voelen. Als jullie in elkaar glijden is dat slechts een extra bevestiging van wat zo al duidelijk genoeg is: jullie zijn één. De hele nacht door versmelten twee wezens tot een oudere, wijzere, sterkere eenheid. Als je ademt is het alsof puur leven je longen vult. Alles gaat als vanzelf, jullie vloeien, jullie zijn levende melodische muziek. Scheidingslijnen vervagen, jullie treden binnen in een overweldigend mooi energieveld. Iets heel bijzonders, iets hogers, iets door en door verfijnd verbindt jullie. Zij is in jou en jij bent in haar.
Samen surfen jullie op de golven van eerlijk zuivere Liefde.

 

feedback van andere lezers

  • ivo
    het passionele dat vanuit een droom de realiteit kust omdat lust het oog is dat leest ...
    maar zoals vaak is de realiteit veel korter en veel minder echt, omdat tussen droom en daad de ego en het beperkte van opvoeding en karakter vecht ..

    leuk verhaal dat mooi tussen de lijntjes leest ..en blijft ..
    pisatelj: merci voor de reactie en helemaal eens met wat je zegt
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .