writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

in haar

door pisatelj

We liggen knus onder de lakens, ik heb jou in mijn armen en ik weet dat er nergens ter wereld een betere plek is dan deze. Ik voel de zachtheid van je huid op de mijne. De smaak van je volle lippen zindert na op het puntje van mijn tong.

Met jouw nagels strijk je over mijn borst en buik, met de juiste snelheid, de juiste druk, in net die richting die mij wild maakt. Alsof je mijn gedachten kunt lezen, zet je voor mij de poorten naar extase wagenwijd open. Ik druk jou tegen me aan, je past perfect in mijn schoot, we zijn op maat gesneden voor elkaar. In mij stapelt genot zich voelbaar, bijna onhoudbaar op, met jou zak ik weg in een bad van pure weldaad, waarin de wereld volledig vervaagt. Er is alleen jij en ik, we zijn helemaal vervuld van ons. Liefde deint uit en slaat bruggen tussen ons beide in.

Door mijn hoofd racet enkel nog de zin: ik hou van je, ik verlang naar je, totaal, je bent het mooiste in deze wereld, ik kan niks meer vragen, mijn ziel opent zich van puur geluk, elke seconde aan jouw zijde maakt mij meer mij. Als vanzelf overschrijden we onze begrenzingen, jouw genot is mijn genot en omgekeerd, alles voelt intens, het voelt alsof elke cel in mijn lichaam vernieuwd wordt, gewassen in onversneden liefde.

Gedachten zijn geen gedachten meer, mijn diepste ik neemt het roer over, denken is niet meer op zijn plaats. Ik ben mij alleen nog bewust van jou, alles in mij schreeuwt het uit van honger naar jou. Ik moet jou kunnen proeven, ik wil mijn kussen laten regenen over elk plekje van je prachtig gevormde lichaam, dat gloeit van al wat goed is in jou.

Alles van waarde in ons beiden treedt naar buiten, stormt enthousiast een balzaal in en walst sierlijk de nacht weg. We verheffen elkaar tot de hoogtes die we willen beklimmen. Jij verfijnt mij en ik verfijn jou, samen zijn we kracht, liefdevolle kracht, die obstakels op haar baan rustig, maar onstuitbaar overspoelt en afbreekt., bijna geweldloos, alsof het niets is maar o zo efficiënt.

Mijn hart stelt zich open voor het jouwe, niks is nog verhuld, we zijn spiritueel naakt voor elkaar. We aanvaarden elkaar volledig zoals we zijn. Ik duik naar jouw tempel van vrouwelijkheid en smelt bij de aanblik ervan. Je natuurlijke parfum snuif ik op, ik kan niet anders, want het is te lekker, tot mijn neus er geheel en al van is verzadigd. Je mooie, zachte, ronde benen verstrengelen zich om mijn hoofd. Met je handen woel je door mijn haar, ik voel je hielen op mijn rug. Ik hoor je stem uiting geven aan genot, voor mij bestaat er geen mooiere muziek, je raakt mij dieper dan iemand ooit zou kunnen.

Ik proef je nu, zoals ik het wil, ik koester jou, je schenkt mij de gelukkigste momenten. Je buik en dijen beginnen te verkrampen, ik voel je vloed van genot en liefde. Je knelt mijn hoofd tussen je benen en schokt, mijn liefde voor jou springt als gek, ik raak eenvoudigweg buiten zinnen. Ik moet je kunnen vasthouden en strelen, mijn hoofd tegen het jouwe duwen, onstuimig herhalen hoe graag ik je zie. Ik bied je mijn hart aan, het is van jou, ik geef me aan jou met alles wat ik ben.

Je hand gaat terug over mijn borst, lager naar mijn buik, blijft plagerig rondjes draaien in mijn lies. Je weet welk effect je hebt en je lacht. Onze ogen zijn al even verstrengeld als onze lichamen. In de kruising van onze blikken wordt een werkelijkheid geboren die enkel van ons is, die alleen wij kunnen zien. Je vingers glippen rond het deel dat mijn lichaam zo verschillend maakt van het jouwe.

Moeiteloos vind je exact het juiste tempo. Genietingen bouwen op, lang, sterk en zorgvuldig. Genot heerst onbetwistbaar in mij, spieren trekken samen, hevige schokken gaan door mij heen, ik moet je allerstevigst kunnen tegen mij aan drukken. Mijn honger naar jou is zo groot. De ontlading is totaal, je hebt mijn diepste binnenste teder gestreeld. We kussen elkaar vol op de mond, onze lippen plakken, elke beweging toont wat wij betekenen voor elkaar.

We zwemmen in liefde, de hele nacht tateren we verder, volstrekt ontspannen, alle zorgen uitgebannen. Tegen de ochtend komt de storm van honger en verlangen terug opzetten, we zinken terug in zeeën van genot, elke seconde terug onvergetelijk. We smullen van elkaar. Jij en ik samen zijn het mooiste. Ik wil geen ander dan jou. Jij bent de vrouw die ik voor altijd aan mijn zijde wil. Met jou is het leven één intense voortdurende schoonheidservaring. Je bent nog zo veel meer dan ik ooit vroeg.

Jij bent jij en ik hou van je.

 

feedback van andere lezers

  • Liesje
    Amai, om warm van te worden... liefdevol mooi!!!
    pisatelj: merci, twas recht uit het hart
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .