writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

bijna klinische dwarsdoorsnede van een neukbeurt (slot van de passage 'een engeltje perverteren')

door pisatelj

Ze graait met haar handen in het vel van mijn rug. Ik voel haar fijne vingers over mijn ruggengraat dwalen. Schattig. Tot op dit moment is ze betrekkelijk stil geweest. Maar dan laat ze een langgerekte kreet van bevrijding ontsnappen. Ik krijg mijn beloning.

Haar genot nestelt zich ook in mij. De aanblik van een vrouw in vol orgasme is te mooi. Ze kijkt mij aan, een bewijs van erkentelijkheid, een onuitgesproken bedankje? Wie zal het zeggen? Ik mag nu. Het ritme versnelt. Mijn opwinding neemt even gevoelig af. Ik besef dat we iets vergeten zijn. Ik gok dat zij er niet bij stil staat, maar deze keer hebben we geen condoom gebruikt.

Mag ik dat zien als een mijlpaal in onze vertrouwensband? Of is het gewoon nalatigheid? Ik ben nog niet klaargekomen. Voorlopig zijn we safe. Er kan enkel een beetje voorvocht in haar gedruppeld zijn. Trouwens, safe zijn we altijd. Ik weet zeker dat ik geen venerische ziektes heb en zij neemt de pil. Dus zeg ik lekker niks. Straks staat ze voor een voldongen feit. Misschien kunnen we dat gedoe met condooms dan helemaal achter ons laten. Goed, tijd om mij te concentreren. Ik kom wild schokkend klaar, terwijl er een soort diavoorstelling van alle aantrekkelijke vrouwen die ik ken, aan mijn mentale horion voorbijflitst.

Eerlijk gezegd, zijn die schokken bedoeld voor haar. Ik kan het ook zonder. Aan mij zie je moeilijk of ik geniet of niet. Om haar te plezieren, doe ik er graag een schepje bovenop. Het resultaat is er. Ze is tevreden. Wellicht merkt ze straks dat sperma niet lang in een vrouw blijft. Het stroomt er vrijwel meteen terug uit.

Als ze straks foetert, omdat we rubberen protectie vergeten zijn, zal ik uit de lucht vallen. Voorlopig geen vrees. Onze geslachten vormen nog mooi één geheel. Ik kus haar op haar voorhoofd, op beide wangen, op haar neus en op haar mond. Onze lippen blijven even aan elkaar plakken. Dat noem ik een geslaagde kus. Ik strijk door haar haren. Er plakken er enkele op haar zweterige huid. Ze gloeit.

Ik kijk haar vertederd aan en zeg: 'Dat was, euh, aangenaam.' Om mijn understatement goed te verduidelijken, rol ik met mijn ogen. Ze lacht en ze neuriet instemmend. Heb ik nou parels voor de zwijnen gegooid? Waarom zegt ze niet dat ik de meest attente, meest passionele, meest bedreven minnaar ben? Jezus, ik moet dringend dat ego van me een beetje intomen. Dat gaat fout anders. Ik geef haar een stevige knuffel en rol van haar af.

Terwijl ik haar hand vast blijf houden waar ik af en toe nog kussen op druk, vertelt ze mij over haar kindertijd. Over zomervakanties die ze doorbracht op de boerderij van haar oom. Als ze nou zou zeggen dat die oom zijn poten niet kon thuis houden. Dan zou ik haar geremdheid kunnen plaatsen. Niets van dat.

Op de boerderij had ze het helemaal naar haar zin. Als ze stil valt, staart ze gelukzalig voor zich uit. In haar dagdroom loopt ze weer als een klein meisje achter kippen aan. Ze plaagt de gemene hond die gelukkig aan de ketting ligt. Van tijd tot tijd gaat ze mee de koeien melken.

Zulke verhaaltjes zijn alleen leuk om horen als je juist geloosd hebt in de vertelster. Ze zijn ook te genieten als je weet dat er daarna gegarandeerd seks volgt. In alle andere gevallen, word ik er driftig van. Als ze uitverteld is, bol ik mijn kleren samen en zoek ik mijn eigen kamer op.

Het is maandagavond. Vandaag valt er verder niets te scoren. Ik zou nog gauw naar Cybil kunnen lopen om haar te kussen met Laura's smaak nog brandend op mijn lippen. Maar als ik voor cynisch ga, wil ik het meteen goed doen en mijn lief tongzoenen met het kutvocht van een ander glinsterend om mijn mond.

 

feedback van andere lezers

  • sproet
    qua schrijfstijl kan Freud je niks anders dan een 10 geven, maar aan je perversiteit zal hij zijn handen vol hebben. (grapje)
    tof, jij schrijft wat anderen, niet durvern toegeven dat ze denken. allee, dat denk ik tochgraag gelezen.
    liefs, sproet :))
    pisatelj: ja, dat kan wel waar zijn (d
  • Feniks
    Is het eerste wat ik van je lees (en heb dan maar retrogewijs de rest ook gelezen).
    Zowel naar vorm en inhoud bijzonder sappig verteld. Een beetje cru gesteld, maar daar hou ik wel van.
    pisatelj: merci, leuke feedback
  • Liesje
    en zo denken zovele mannen, of ook vrouwen??? dit blijft een mysterie :-)
    pisatelj: euhm,

    ik ken er zo toch enkele ja
  • Ghislaine
    Rauwer kon het niet, maar dit is er soms niet naast geschreven. Mannen! Ze zullen nooit veranderen
    pisatelj: dank u zeer :-)

    ik wil u graag de onversneden mannengeest presenteren, hoop dat ik hiermee al goed op weg ben
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .