writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

lotushouding, G-plekken en samen klaarkomen

door pisatelj

Woensdagavond. Elena is er. Mijn kot is allergezelligst ingericht. Als Elena komt, neem ik zelfs de moeite om de vaat te doen en te stofzuigen. Ik heb fruitsla voor haar gemaakt en op voorhand al drie films gehuurd die bij haar wel in de smaak zullen vallen. Zou het kunnen dat ik verliefd ben? Lijkt mij onwaarschijnlijk, maar je weet nooit.

Ik vind haar onweerstaanbaar mooi en de seks met haar is met stip de beste. Er parelt al voorvocht op mijn eikel als ik nog maar vijf minuten in haar buurt ben. Dit detail ontgaat haar overigens niet en ze vindt het maar vreemd. Ik heb een besluit genomen.

Als Elena wil inzien dat onze relatie dieper gaat dan een ordinaire seksrelatie, beloof ik plechtig dat ik mijn leven zal beteren en alles in het werk zal stellen om een uitstekende echtgenoot te zijn voor Elena. Ik ben er van overtuigd dat Elena, zowel Cybil, als Laura als al mijn andere scharrels kan vervangen.

Al de hele nacht en dag ben ik uitzinnig van blijdschap, ik lijk wel met reuzenlaarzen te lopen. Ik voel mij licht, verderlicht en elke seconde heb ik intens verlangd naar Elena. Ik wacht haar op zoals anders, ik heb een doos chocolaatjes voor haar mee en een roos. 'Zotte beer', zegt ze, als ze mijn geschenken in ontvangst neemt, op haar tippen gaat staan, mij naar haar toe trekt en een klinkende smakkerd op mijn voorhoofd drukt.

Op mijn kot bedrijven we de liefde. Ik heb mij voorgenomen om letterlijk elk plekje van haar lichaam te kussen. Als in een trance lik ik traag haar mooie hartvormige doos. Tussen de dijen van Elena ruikt het zonder twijfel het lekkerste. Mijn tong liefkoost haar geslacht tot ik merk dat ze echt niet ver meer verwijderd is van een orgasme.

Op dat moment schakel ik over op penetratie, want ik weet dat ze liefst vaginaal klaarkomt. Maar we hebben tijd. In plaats van meteen door te stoten, laat ik mijn eikel over en weer glijden tussen haar schaamlippen, op wandel door slippery lane, zeg maar. Ze zucht van geilheid en verlangen en ze noemt mij 'pestkop'. Uiteindelijk laat ik mijn eikel naar binnen glippen, voor eventjes dan.

Met de kop van mijn penis ga ik steeds in en uit. Nooit dieper dan drie centimeter. Tot ik mijn lul opeens wild helemaal in haar schuif. Heerlijk hoe ze dan naar adem hapt. Na nog geen twee minuten stoten, schreeuwt ze de buren bij elkaar. Ik ken werkelijk geen mooier beeld, dan ELena die klaarkomt onder mij. Ik versnel en kom ook klaar, langer dan ooit.

Het lijkt alsof mijn hart zich volledig opent en liefde in bakken naar buiten komt gestroomd als een vochtige windhoos die bloemen plukt. Ik ga nog heel even door en blijf dan op haar liggen, mijn penis bewegingloos in haar. 'Good boy', zegt ze en ze tikt feliciterend op mijn rug.

We liggen zo tien minuten, tien minuten waarin ik als een baby aan haar oorlellen zuig. Als vanzelf beginnen we aan een tweede keer. Ik draai haar op haar buik en ga op haar rug liggen. Haar dijen zijn dichtgeknepen en liggen tussen mijn benen in. 'Damn, dat is heet', hoor ik haar kreunen.

Met een hand onder haar buik, trek ik haar recht, zodat ze op handen en voeten voor me komt. Zo kan ik haar penetreren en vingeren tegelijk. Ze produceert zo veel vocht dat ik de druppels echt hoor vallen op het matras. Nooit zoiets meegemaakt.

Na verloop van tijd, draai ik haar om en trek haar op mij. In lotushouding raak ik haar G-plek het beste. Ik sla mijn armen om haar heen, we zijn innig verbonden en dan gebeurt, wat enkel met haar lukt: we komen gelijktijdig klaar.

Dat geeft zo'n overweldigend gevoel van genot dat ik wel tien keer na elkaar zeg dat ik van haar houd en dat ik niet snap hoe iemand nu zo mooi kan zijn als zij. Ik weet hoe belangrijk ze het vindt dat ik haar schoonheid prijs. Ze zegt dat ze ook heel erg houdt van mij.

 

feedback van andere lezers

  • Liesje
    it's really hot in here... effe raampje open zetten ;-)
    pisatelj: dank u!
  • anne
    jij kent er wat van zeg, als ik dit zo lees! Very hot!
    pisatelj: dank u zeer,

    ik heb een uitstekende opleiding genoten terwijl ik de lessen broste :-)
  • sproet
    ik denk dat ik me nu eventjes ga verwijderen en een slachtoffer opzoeken. prachtig, zonder vulgair te zijn. ;;)
    pisatelj: go easy on the victim voor, na en tijdens de daad, bronstige schorpioenen geven vieze brandwondjes,

    letterlijk en figuurlijk, valt er te bezien of er kaarsvet in de buurt is,

    kus,

    hedo-Pisces
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .