writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

ochtendlijke pijpbeurt (2)

door pisatelj

Met tegenzin sta ik op. We gaan naar de badkamer en kruipen samen in de badkuip. Ik zeep haar volledig in met een spons en spoel haar af, waarna zij het zelfde bij mij doet. De hele tijd blijft ze in haar favoriete rol van vierjarig meisje. Malle meid toch.

Ik klauter al uit de gladde kuip, terwijl zij nog haar haren wast. Met mijn voorkant bewust naar haar toe gedraaid, doe ik extra lang over het droogwrijven van mijn rug. Ik heb namelijk al weer een stijve gekregen door dit hele badgebeuren en ik wil dat ze dit opmerkt.

Dat gebeurt inderdaad. 'Heeft mijnheertje al weer zinnetjes?' Ik brand van hoop dat ze mij nogmaals pijpt. Mijn gebeden worden verhoord en ik ben de levende dankbaarheid als ze mijn lul opnieuw in haar mond neemt, terwijl het schuim nog volop om haar hoofd zweeft.

'Eens zien of ik het puur met mijn mondje kan', zegt ze ambitieus. Met haar lippen omklemt ze stevig mijn lid, terwijl ik met mijn handen op haar schouders steun. Buiten haar lippen werpt ze inderdaad niets meer in de strijd. De stimulatie is minder voelbaar, maar ik weet dat ik hier heftiger zal van klaarkomen. Ze laat draaibewegingen met haar tong ook achterwege, want recht op de eikel is dat toch een te sterke prikkeling, bij mij alleszins, net zoals je vrouwen hebt die rechtstreekse aanraking van hun clitoris als onaangenaam ervaren.

Ik schok inderdaad over heel mijn lichaam als ze hoop en al vijf minuten later succesvol blijkt in haar opzet. Mijn genot is zo groot dat ik aan haar haren trek en met mijn vingers hard in het vel van haar schouders graai. Ik voel een dosis van de oerbron der Liefde door mijn hart spoelen, het beeld van Elena schiet door mijn hoofd en blijft daar op gefixeerd, hoe ik klaarkwam in Elena en we gelijktijdig zeiden dat we elkaar graag zagen.

Die zelfde woorden zeg ik nu tegen Cybil, ik leg er express extra appreciatie voor haar in. Zij antwoordt met: 'ik houd ook van jou'. De kleuterstem lijkt geprogrammeerd voor de rest van de dag.

Ik kniel naast het bad, liefkoos haar borsten met mijn hand en wil omlaag duiken tussen haar benen, maar mijn onderwateroperaties worden abrupt onderbroken. Ze hoeft niks. Nu ben ik helemaal niet meer op mijn gemak, Cybil valt altijd te stimuleren, ook tijdens haar maandstonden, ook als ze hoofdpijn heeft, ook in een volle bioscoop of met haar grootouders in de aanpalende kamer.

Ik droog mij verder af en uiteindelijk kan ik het niet meer onderdrukken. Ik vraag of er soms iets scheelt -de vraag die je als man niet wil stellen aan je vrouw omdat je het antwoord al kent -, maar ze zegt van niet, netjes volgens regels zoals ik wel verwacht had.

Er scheelt natuurlijk gegarandeerd wel iets en dat iets komt er later ook zeker uit. Ondertussen krijg ik allerlei waanvoorstellingen en ik vraag mij af of dit de bedoeling is van haar vreemde gedrag: maken dat ik mij zorgen maak. Ik bereid mij al voor op het droppen van een ton meisjesnamen om elk mogelijk kwetsoffensief rücksichtlos af te slaan.

 

feedback van andere lezers

  • sproet
    aanschouwelijk geschreven, landschap der liefde! wacht tot de vrouw haar rekening presenteerd!

    liefs, sproet :-)
    pisatelj: presenteren doet ze die idd wel,

    de angel van de schorpioene,

    aan de giftige kant en vrij stekelig
  • Mistaker
    Mijn fantasie wordt in werking gezet!

    Er is een gedicht van mij op muziek gezet:

    http://www.svestdijk.nl/dick/musica/drie-eilanden/bij-de-lindenboom-margareta-bakker.mp3

    Liefs,
    Greta
    pisatelj: kga die link meteen uitchecken,

    very slavisch moet ik zeggen, gedichten op muziek zetten :-)
  • Klaver4
    de strijd der seksen breed geëtaleerd...;o)
    gr
    klaver4
    pisatelj: bij gebrek aan een wereldoorlog of een revolutie moet mijn generatie haar strijdlust ergens kwijt he
  • Liesje
    krachtig neergepend... mocht een man van mij niets willen, zou ik me ook wel vragen beginnen stellen ;-)... meer en meer heb ik wel het gevoel dat jij weet waarover je schrijft, lekker lekker ;-)
    pisatelj: dank je, ik ervaar een enorm grote schrijfdrang de laatste tijd
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .