writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

*geen titel

door VickyLievens

leestermijn verstreken

 

feedback van andere lezers

  • CaptainNorth
    dit is een goeie poging om een verhaaltje te schrijven. Ik bemerk iets waar ik zelf ook wel nog mee te kampen heb, je zoiu het veel meer moeten uitdiepen. Ik ben daar ook nog niet zo goed in. Ik probeer het nu met mijn verhaal 'De Salamander'. Het is al bij al nogal kaal en heel snel voorbij... je zou bijvoorbeeld dat pokeren kunnen uitdiepen door er een dialoog tussen de demonen in te stoppen ofwel zou je de strijd tussen jou en de vader grappig of extra gruwelijk voor hem kunnen doen eindigen. Als je boeboe zou laten winnen bijvoorbeeld omdat hij de vader vanalles vertelt over hoe erg zijn zoon wel was geschrokken zodat hij gillend wegrent nadat je hem hebt gezegd je meteen los te maken of dat je 't zelfde met hem doen zou. Dan leeft boeboe nog en... welja... kan hij nieuwe avonturen tegemoet...

    groet

    Captain North
    VickyLievens: bedankt, het is een van de aller eerste verhalen die ik schrijf dus bedankt voor de tips. maar voolopig hou ik het nog even bij kortverhalen. ik heb te veel verschillende ideeën. Boeboe hoort te sterven want die verhalen zijn een soort van opvolgingen van elkaar, mijn leven als..., en de jaren van de verhalen zullen elkaar ook opvolgen. zo iets als een reïncarnatie. bedankt voor de tips, dat van die poker avonden is wel een goed idee.
  • geertje
    zelf kan ik enkel schrijven over wat ik heb "beleefd" ...aan den lijve dus.
    Jij kan verhalen verzinnen, dat vind ik bijzonder knap !
    succes met je schrijven hier.
    groetjes
    VickyLievens: bedankt, ik vindt het veel leuker en makkelijker om te schrijven over anderen, ook al bestaan ze niet echt.
    groetjes
  • commissarisV
    Een veelbelovend begin, succes Vi !
    VickyLievens: bedankt,
    groetjes
  • Vansion
    laatste paragraaf vind ik de beste ... of ik vergis mij ... of hier kom je echt los ... voortgaan (en in de eerste plaats naar je eigen stem luisteren ...)
    VickyLievens: ja de laatste is ook mijn favoriet, maar het is nog al moeilijk om voort te gaan als het hoofd personage sterf.
    maar ik wil zeker dit verhaal ooit nog uitbreiden.
    bedankt
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .