writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Judo in space.

door verf


Er zijn er die plannen maken om een soort militaristische heropvoedingskamp te organiseren. Zodat 'de' zogenaamde normen en waarden terugkeren.
Ik vraag mij toch af of die verzameling van corrupte slagers, bakkers, en anderen die al jaren lang hun geld op buitenlandse rekeningen zetten en dat voor de fiscus verzwijgen. Waardoor ze criminelen worden. Waardoor eerlijke zakenmensen geen eerlijke kans maken om op een eerlijke manier handel te doen. Hoe zullen die gasten die heropvoedingskampen ervaren? Of zal het met een tot nu toe onbekende judo greep zijn dat hij bij die gasten de normen en waarden zal inpeperen? Of vergis ik mij?

 

feedback van andere lezers

  • yellow
    denk je nu echt dat alle slagers en bakkers allemaal corrupt,
    het grootste misverstand over zelfstandigen is dat ze constant hun eigen zakken vullen,
    kijk maar eens naar het aantal zaken dat dit jaar falliet zijn gegaan, allemaal armoezaaiers want zij krijgen van de staat geen
    dekking, ze kunnen niet stempelen, ze moeten het maar zien op te lossen in een levenslange schuldbemiddeling bij het ocmw.

    zelfstandig zijn is hard werken en voorzichtig met de centjes omspringen wil je iets bereiken, er zijn natuurlijk wel uitzonderingen zoals jij hierboven aanhaalt.


    Ik heb onlangs iets van dat heropvoedingskamt gehoord, ja, dat is pure waanzin natuurlijk, maar steek het aub niet op de kleinhandel, het zijn de groten der aarde die zoiets willen.

    groetjes,
    Marc

    verf: bese ik heb niks tegen de zelfstandige ik voel nij zelf een onderneemer
    het gaat erover dat als ik met een joint rondloop ik een crimineel wordt genoemd
    maar diegenen die al decennia in de tjoek tjoek coupon trein geen stroobreed in de weg worden gelegd worden ze zijn ook crimineelen
  • DeKoeneRidder
    Lucht je hart maar vriend!

    Gr. DKR
    verf: xx
  • koyaanisqatsi
    Volgens mij richt Verf uit pure verontwaardiging zijn pijlen op (te) kleine garnalen. Dat doet misschien wat afbreuk aan zijn inzending, maar verder deel ik zijn verontwaardiging compleet. Heropvoedingskampen om manieren te leren? Ja, zoals het herinvoeren van de legerdienst om discipline bij te brengen zeker... Het enige wat ik van mijn legerdienst heb onthouden was de waardering van de"echte" militairen voor de varkens en hun minachting voor de antimilitaristen onder ons.

    verf: ik lag in ludenscheid en u ?
  • otiske
    Oei, oei, wel Verf ik ben een zelfstandige en dit is echt een verhaal uit een comedy hoor.
    Ik heb helemaal geen buitenlandse rekening, amper een binnenlandse.
    En die staat meestal rood, ik heb drie kinderen en moet heel erg hard werken in mijn zaak om te overleven.
    Ik werk gemiddeld 14 uur per dag dus is het ook normaal dat we een klein beetje meer verdienen dan iemand die ervoor kiest om 7 uur per dag te werken.
    Het gaat mij goed maar denk niet dat ik ooit rijk zal worden hoor, haha.
    Heel veel groetjes en ik wens jou een rekening in het buitenland met heel veel nullen achter het cijfer.
    verf: respect, ben ook zelfstandig maar als mijn concurrenten zonder de minste controle over massa's zwart geld beschikken dan ga ik op de fles "dit is echt een verhaal uit een comedy hoor"
    de couponnetjes trein bestaat echt, een TIP, zakenmensen gaan tegenwoordig massaal naar het eiland MAN , er is niks te zien allen zijn er massa's banken
    veel groeten en nog veel omzet
  • marrik
    Zeg eens eerlijk.Als jij (te)veel centjes had,zou jij het dan allemaal op een voor welke dienst dan ook netjes opgeven.Geef eens eerlijk toe aan je zelf.Kom niet aan met corruptie of zakkenvullerij.Het gaat meestal enkel om 'overleven'.
    Eerlijk duurt het langst, maar vertel mij niet dat jij nimmer een ent hebt gelogen bij je invulling van je belastingen.Laat een ieder in zijn waarde en beschuldig geen.Ik denk dat je in dit geval de boot volkomen mist,Maar er komt een volgende, waarin jij je mening over de mensheid kunt herzien.

    Sorry jonkie, maar dit gaat nergens over.

    verf: OK
    gr....ed
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .