writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

gewoon een jongen van dertien (HS II - p2)

door jamal



Zaterdagmorgen, iets over elf en ik lig nog steeds in bed. De warme gloed onder mijn deken overtuigt me dat het nergens anders zo lekker is. Geen school en moeder is werken. Op sommige momenten, zoals vandaag, vind ik het geweldig om even helemaal alleen te zijn. Niemand die aan mijn hoofd zeurt over hoe het met me gaat. Ik ben vrij in mijn laten en doen. Ik hoef geen rekening te houden met anderen, dus mijn maskers zijn overbodig. Heerlijk!

Op het plafond visualiseer ik me al uren een plattegrond van onze buurt. Ik prent iedere weg en elk pand in mijn hoofd zodat ik straks niet verloren loop. Ook ensceneer ik mijn gesprekken met mensen die me voor welke reden dan ook zouden aanspreken. Wat en vooral hoe antwoord ik op hun vragen? Welke vluchtroute neem ik als ik me plots bedreigd voel? Kam ik ineens de hele buurt uit of doe ik dat best systematisch? Welke kleren trek ik aan? ...
En net wanneer ik aan vrouwelijk schoon denk, val ik in de greep van een erotisch beeld en overkomt me wat iedere gezonde man wel eens gebeurt. Ik ben dan nog geen dertien maar sinds een paar jaar weet ik dat testosteron de oorzaak is van stijf genot en hoe ik dit eigenhandig kan verhelpen.

Ik weet nog die beruchte zomer, in Ourzazate, het geboortedorp van mijn ouders, in Marokko. Toeristisch gekend als de rozenstreek, vlak achter het Atlasgebergte.
Vader en moeder waren, samen met enkele ooms en tantes, uitgenodigd voor een bruiloft van zeer goede kennissen. Voor mijn nichtjes dé uitgelezen kans om stevig te gaan dansen en smakelijk te proeven van een traditioneel trouwfeest. De jongens, broers en neven met enkele vrienden ondereen, verkozen om thuis te blijven. Van op ons platte dak zouden we het verder hebben over de wilde en in feite religieus verboden avontuurtjes. Zo had een van ons het mooiste meisje van het dorp met zijn vingers bevredigd, terwijl anderen hun opgespaarde zakgeld aan een hoertje hadden uitgegeven. Elk verhaal was gekruid met pikante beeldspraak en bijhorende geluiden.
Totdat Karim, een van de vrouwenversierders, zich tot de jongste leden van de groep richtte, waar ik een van was. En toeval of niet, het waren weer de zogenaamde 'buitenlanders'. Zij die overzee zijn geraakt en hier elke zomer komen pochen met hun volgepropte luxebusjes én torenhoge aanhangwagen, luidt het bij de plaatselijke roddelclub.

'Als je later zwaar geschapen wil zijn, luister dan goed naar mij. Ik ga je het wonderlijke geheim verklappen van ons succes en ik moet er niets voor terug!' roept Karim.
Wij, zo jong, onervaren maar zo hitsig als een hond, konden niet langer wachten om moeder natuur een handje toe te steken, dus knikten we Karim bijna kwijlend dank je wel.
'Morgen zoek je een stevige vijgenboom uit en breek je een goed van vijgen voorziene tak af. Je gaat naar een plek waar niemand je ziet of hoort. En dan …'
Maar terwijl Karim zijn toverformule prijsgeeft, schieten allerlei vragen door mijn hoofd.
Wat heeft een vijgenboom nu in godsnaam te maken met mijn geslachtsdeel? Hoe kan hij nu zeggen, überhaupt weten, dat mijn lengte kleiner is dan het gemiddelde?
Maar toch, de prikkelende verhalen van Marokkaans ogenschijnlijk maagdelijke grietjes laten me niet meer los. Het doel heiligt de middelen en in dit geval gaat het om mijn grootste trots.

'Dan pers je uit die vijgentak het witte, vettige sap en smeert dit met een dikke laag over je kleine heer en laat het vervolgens een kwartier lang stevig intrekken. Wil je gegarandeerd resultaat, doe deze onschuldige handeling bij masturbatie. In slaapstand bestaat echter het risico dat de huidplooi de magische werking kan verstoren. En voilá, gratis en voor niets!' lacht Karim zijn tanden bloot.





 

feedback van andere lezers

  • Mistaker
    Oei oei...
    Graag gelezen, leuk!

    Liefs,
    Greta
    jamal: je voelt het al aankomen he...haha

    xxx
  • yellow
    haha,
    knap verwoord Jamal, ik hou wel van mijn mannelijkheid maar geef het geen naam of ik vereer het ook niet, op de radio hoorde ik vandaag koosnaampjes voor de penis, pfff...dat vind ik er allemaal zo over en opgeklopt. Seks hoort bij het leven(en ook ik doe het graag) maar verder vind ik mannelijkheid gewoon bijzaak
    maar inderdaad, als je in groep bent enzo...
    haha die karim toch...
    die zal nogal gelachen hebben achteraf :)
    groetjes,
    M.
    jamal: die Karim heeft zich doodgelachen Marc. ik zie hem nu nog voor mij staan, en gelijk had hij om een stel domme Belgen een lesje te leren...naïef dat we waren! neen, dom!

    en ja, over die koosnaampjes, of mannelijkheid, ik denk dat dit binnen de pubertijd een doodgewone zaak is en gelukkig maar dat er vandaag meer over gepraat wordt, het moet wel; alleen zie of hoor je te veel mannen die zich zo nog gedragen maar ja, die hebben vaak iets te verbergen denk ik dan. van de helft wat ze vertellen is nog maar de helft misschien waar haha...

    groeten
  • henny
    Of het helpt is maar de vraag.
    jamal: ik kan het niet zeggen of het daaraan ligt.... ;-)

    groeten
  • jan
    thick as a dick!

    grts
    jamal: hahaha.... kort en krachtig, wie zegt dat dat niet uitstekend is! hahaha.... j

    gr
  • aquaangel
    altijd leuk, sexuele voorlichting
    tot dat - totdat?
    Ik denk dat je soms vergeet dat je vanuit een 13jarig oogpunt schrijft. In het begin gebruik je woorden die mijn zoon van 12 nooit zou gebruiken... X
    jamal: awel Aqua, dat is een advies, of opmerking van kapitaal belang!
    ik ben dit stuk gaan lezen en idd, sommige termen zouden door een dertien jarig kind niet zo gezegd zijn. langs de andere kant mag de lezer zich ook niet vastklampen aan de letterlijke vertaling van de titel, zeker niet de leeftijd....
    mijn boek zal een weerspiegeling zijn van de periode tussen 12 en 22 jaar .... toch, ik vermijd te beladen of moeilijke termen.

    kus kus kus
  • mephistopheles
    Ik vraag me af of het helpt....Niet dat ik dat meteen nodig heb. Graag gelezen weer.
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .