writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Eenzaam. dag 042

door verf

U bent eenzaam zegt iemand. Eenzaam denk ik nee hoor. Hoewel ik al de laatste eeuwen alleen woon betekent niet dat ik eenzaam ben. Het komt er op aan lege plekken te vullen. Ik heb het geluk enkele zeer goede vrienden te hebben, en een rits kennissen. Tussen die ontmoetingen zit een leegte, hoewel ik het geen leegte kan noemen. Mijn bezigheden slorpen mij zo op dat ik soms tijd te kort lijk te hebben.

Hierbij wil ik eventjes mijn enkele ZEER goeie vrienden bedanken voor hun vriendschap. De meeste zijn heteroseksueel -voor mij geen probleem- ik ben nogal tolerant- en ze lezen toch deze site niet - hi hi - maar ze zorgen ER onder andere voor dat ik- de oude zak- via hun afgedankte laptops en hun tips op deze site kan publiceren.
De meeste zijn dertigers hard werkende-fuivende-seksende nurds, de nieuwe generatie. Hun huidige passie is koken, hun lieven voor mijn ogen af-leberen, graffiti spuiten, door de stad crossen met hun BMW s, en zo. Wat zij dan gezond -hi hi- leven noemen. Soms kuisen ze mijn computer op, vervloeken mij omdat ik hem niet genoeg onderhoud. De meeste hebben ouders die in alcohol verzopen zodat de meeste geen alcohol drinken -teveel ellende mee meegemaakt- ze doen wel andere dingen.

DE GROOTST ZATLAPEN ZIJN TEGEN DRUGS.
Ze vervloeken mijn generatie als grote egoïsten omdat wat zij doen nog altijd illegaal is. De hypocrieten -mijn generatie dus- daar geef ik ze volkomen gelijk in. Sommige hebben door die situatie zelfs een strafblad, hen geschonken door zatte overheid ambtenaren. Veel kan het hen niet schelen want zij leven hun leven.
Ze weten ook dat jean LUCKY 'de katholiek' de haan 12 miljoen kreeg van een alcohol fabriek. Dat lowieke de leugenaar - ook nachtegaal genoemd- de 'socialist' om zijn alcohol fabriek te beschermen massa's van hun vrienden opsluit in walgelijke ruimtes. Dat diezelfde alcohol voor 100.000 DODEN per jaar zorgt in EUROPA. Dat cannabis nog geen enkele dode op zijn geweten heeft*. Dat een andere zogenaamde 'socialist' -een ex-heroinejunk- van andere heroïne gebruikers misdadigers maakt. En dat ze voor ONZE 'liberale' escapades hun leven lang zullen moeten betalen.

1 ding zijn ze zeker ze zijn SLIM. Veel slimmer dan mijn generatie. Hoe dat zal aflopen weet ik niet. Wat ik wel weet is dat ze zeer solidair zijn en zeer sociaal. Ze zorgen voor elkaar, soms zorgen ze voor mij waarvoor ik ze zeer dankbaar ben.

*
• zie Brits overheidsrapport The Beckley Foundation
• in het Verenigd koninkrijk sterven ieder jaar 150.000 mensen door alcohol
• geen enkele door cannabis alleen het criminaliseren zorgt voor de doden de moordenaars zijn diegenen die al jaren de war on drugs voorstaan. Door die achterlijke politiek zitten 25 miljoen Amerikanen in de gevangenis.

 

feedback van andere lezers

  • Magdalena
    Boeiend.

    Maar toch een klein beetje nuanceren: cannabis is niet echt zonder gevaar: jongeren met problemen die ze niet aan kunnen, kunnen er wel degelijk aan verslaafd geraken en zo veel cannabis roken dat hun gedrag niet meer aanvaardbaar wordt.
    Het is en blijft een drug in de betekenis dat je een lichaamsvreemde en waarnemingsvervormende substantie gebruikt.

    Als het kan: beter verslaafd worden aan hardlopen of zo :):):)
    verf: nuanceren? er zijn jaarlijks 50.000 sportongevallen in belgie, 1.200.000 in Nederland. Waaronder doden, levenslang gehandicapt. Bij canabis gebruikers 0 zie britse overheidsstudies.
    Verslaafden aan religie worden moordcomandos. Alcohol Jaarlijks in Europa honderdduizende doden.
    Het probleem is dat er bij iedere menselijke activiteit slachtofers vallen naast de miljoenen die hun drug gebruik niet problematisch gebruiken zijn er die problematische drugsgebruiker worden. In de meeste gevalen is het drugsgebruik niet het probleem maar de onderligende psichise probleemen, dus zieke mensen. Wat doet de overheid met UW STEUN ze sluit zieke mensen op. Wat betreft jongeren slechts door drugs te legalizeren en dus een transparant bereid te voeren zal drugs die jongeren gebruiken verhinderd worden. Of denkt u dat jongeren nu geen drugs gebruiken? Na 40 jaar mislukte war on drugs vooral tegen armen, bruin, IS HET REZULTAAT DAT DE VERSPREIDING, DE KWALITEIT van drugs nog nooit zo groot geweest is, volgens het brits overheidsraport. Legalizatie zou naturlijk betekenen dat de consuptie van zogenaamde sosiaale aanvaarde drugs vermindert of denkt u dat jean LUCKY de haan die 12 miljoen BF kreeg om zijn schoone oogen? Waarom IS EEN LEUVENAAR POLITICUS? ZO TEGEN LEGALIZATIE? WAAROM IS fRANKRIJK TEGEN?
    De tegenstand tegen de legalizatie heeft niks met gezondheid te maken maar met ECONOMIE. Waar U bewust of onbewust AAN MEEWERKT
    dank U
    voor UW
    fb
    gr....ed
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .